Menu

"alles wat een beweging heeft en moet worden stilgezet, afgeremd of een slipcontrole daar hebben wij een functie."Vulka B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vulkaniseren van Rem en Frictiematerialen.

Alles wat een beweging heeft en moet worden stilgezet, dan wel gecontroleerd moet worden stilgezet, daar hebben wij een functie.

De uitvoering, houdrem, slipcontrole, noodrem of normaalrem, uitgevoerd in een droge of oliebad uitvoering is voor ons geen probleem. Wij hebben meer dan 70 verschillende type voering in ons pakket voor diverse applicaties.

Het product SF, Science Friction wordt geproduceerd op een milieu vriendelijke wijze en heeft zeer veel toepassing mogelijkheden waarbij een hoge temperatuur, een lage geluidsoverlast en lage slijtwaardes van belang zijn.


Andere type frictiematerialen zijn er in diverse uitvoeringen te verkrijgen met elke hun eigen specifieke specificaties.

Teven zijn wij leverancier van toebehoren om zelf te kunnen vulkaniseren, zowel een thermo-hardende lijm als een koud-lijm met elk hun specifieke specificaties.

Hiertoe behoort ook het pakket gereedschap en ovens. Ook opleidingen  behoren tot de mogelijkheden.

Vulka B.V.  vergroot het diensten pakket met een een afdeling waar wij de verkoop en onderhoud hebben van  Bos, Tuin en Parkmachines.

Hierbij onderhouden wij voor onze klanten al deze producten, keuringen en preventief onderhoud behoren tot deze werkzaamheden. Het ontzorgen  hierbij staat centraal. 

Hierbij is het van belang dat onze professionele klanten zorgeloos hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Een snelle service en ondersteuning is hierbij van belang.

Een specifiek product welke wij hebben ontwikkeld voor de boomverzorgers en ongedierte bestrijder is de door ons ontwikkelde Processierups zuiger "EPZ 2013" Onze methode is op een milieu vriendelijke manier verwijderen van deze processierups. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van een gif of andere chemisch middel.


Het arbo veiligheidsproducten "SEF" voor de lift branche is een door ons ontwikkeld product waar wij een patent op hebben. 

Het beschermd de liftmonteur en of inspecteur die aan diverse gevaren blootstaan zoals, kleine ruimte, vallen van hoogte en een verplaatsing door de schacht worden met ons SEF hekwerk het werken veiliger gemaakt.


Het installeren van dit veiligheidshekwerk "SEF" is niet ingewikkeld maar geeft veiligheid aan alle mensen die werkzaam zijn op het kooidak van de lift. 

Geef aandacht aan het veilig werken, en investeer hierin.